KLEM OP JE WERK

Klem op je werk: Troostrijke verhalen over problemen op de werkvloer

Een slopend arbeidsconflict, een nare reorganisatie, een verziekte werksfeer of een burn-out. Teuntje Klinkenberg en Arie Snel (de Bouwmeester) komen in hun coachingwerk veel mensen tegen die klem zitten in hun werk. Ze vroegen vijftien bekende schrijvers om de verhalen van deze managers, projectleiders, medewerkers, ondernemers en teamleiders op te tekenen.

“De verhalen bieden handvatten voor mensen die zich in een arbeidsconflict bevinden. Maar ze zouden ook zeker niet misstaan op de verplichte leeslijst van leidinggevenden.” Het Parool – donderdag 26 oktober 2017

Verhalen die inzicht bieden

In Klem op je werk zijn deze waargebeurde persoonlijke drama’s gebundeld. Ze bieden handvatten, inspiratie en moed voor als je zelf klem zit op je werk. En ze kunnen helpen wanneer je beter om wilt gaan met medewerkers, vrienden of collega’s als het hen overkomt.

Aan de slag met de Bouwmeester

Wil je samen met professionals van de Bouwmeester direct aan de slag met jouw probleem? We reiken je graag ideeën aan en stimuleren je om zelf een oplossing te vinden wanneer je klem zit op je werk. Maar ook als je positieve verandering in jouw organisatie wilt. De Bouwmeester ondersteunt onder meer met coachingstrajecten en als veranderregisseur.